Assortiment
Welkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 >  > Magazijn 4499

BITO  (3.180 artikelen)

Welcome to BITO!
Über unsBITO, de wereld van de magazijninrichting.
Rechtstreeks van de fabrikant.


BITO is een Duits familiebedrijf dat 160 jaar geleden werd opgericht. Door continu te investeren in innovatieve technologieën heeft BITO zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de marktleiders op het gebied van opslag- en orderverzamelsystemen én fabrikant van kunststofbakken. BITO was in 1976 de eerste producent die de doorrolstellingen op de markt bracht. Een product waar BITO ook nu nog in gespecialiseerd is. BITO is een internationale firma met verkoopsvestigingen in zowat heel Europa en ook daarbuiten.
 ProduktionsstandorteTopkwaliteit uit eigen productie!
"Made in Germany".

De sleutel tot succes is focus op hoogwaardige, innovatieve en klantgerichte oplossingen. Om aan deze eisen te voldoen, werken er ongeveer 890 medewerkers bij BITO. In Meisenheim (D) en Lauterecken (D) worden er een breed scala aan producten gerealiseerd op een oppervlakte van ongeveer 140.000 m². Onder meer geautomatiseerde of deels geautomatiseerde logistieke systemen, palletstellingen, meerverdieps legbordstellingen, doorrolstellingen voor stukgoederen of pallets, robuust vrijstaand platformsystemen, vouwkratten, kunststofbakken en nog zo veel meer. Het uitgebreide assortiment BITO-veiligheidsaccessoires zorgt voor een veilige werkomgeving
 Thumbnail DownloadInnovatie en vooruitdenken.
Klantgerichte oplossingen.


BITO werkt onder het motto "optimaliseren van het bestaande, creëer vernieuwing".
BITO is een innoverende ondernemer met een eigen research en development center in huis. Waar samen met klanten en medewerkers, toekomstgerichte producten altijd worden geoptimaliseerd. De productie doet voortdurend controle om prestaties nog te verbeteren. Voordat een BITO-product seriematig geproduceerd wordt, wordt het eerst onderworpen aan omvangrijke praktijktesten. Daarom zijn al onze producten van een bijzondere duurzame kwaliteit en met individuele aanpassing op maat. Net dat wat je nodig hebt in uw magazijn.
* Prijzen zijn excl. BTW en (indien van toepassing) incl. heffingen zoals Recupel, Bebat of Auvibel.
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.