Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Magazijn 7683
Logo edding

edding – wereldwijd bekend en permanent in gebruik.

Het merk edding staat wereldwijd bekend om permanent markers, maar biedt ook producten die als probleemoplosser dienen en daarmee het leven makkelijker maken.
In ons veelzijdige assortiment vind je niet alleen specialistische markers om te schrijven en markeren, maar ook om te onderhouden, repareren en organiseren.

Trennlinie
Logo edding

edding – voor de wereld van morgen.

Onze missie is om elke dag iets aan het milieu terug te geven. Daarom hebben wij onze milieuwaarden op productniveau met het edding EcoLine-assortiment voortgezet. Naast de edding EcoLine highlighter met een dop en barrel gemaakt van minstens 90% hernieuwbare grondstoffen, omvat het assortiment permanent-, whiteboard- en flipchart markers waarvan de gebruikte kunststof voor minstens 90% bestaat uit gerecycled materiaal. Daarnaast is de edding 24 EcoLine highlighter – als eerste in de markt - onderscheiden met het Duitse “Blue Angel” milieukeurmerk!

Trennlinie
Logo edding

edding – een sterk merk voor iedere uitdaging.

Al bijna 60 jaar is edding hét merk op het gebied van markers en ontwikkelt producten die perfect zijn afgestemd op consumentenbehoeften. Wij zijn een innovatieve probleemoplosser op het gebied van schrijven, markeren en organiseren. Met onze specialistische producten bieden wij voor ieder oppervlak de juiste marker.

* Prijzen zijn excl. BTW en (indien van toepassing) incl. heffingen zoals Recupel, Bebat of Auvibel.
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.